THE HIGHLAND VALLEY PIPES AND DRUMS

DIT JAAR ZIJN ZE ERBIJ!

The Highland Valley pipes and drums uit Borculo
The Highland Valley Pipes and Drums is opgericht in 1997 en is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste traditionele pipebands van Nederland. Naast de doedelzak en drums is ook het schotse dansen vertegenwoordigd. The Highland Valley Pipes, Drums & Dancers is de moederband van de fenomenale muziekproductie “Music Show Scotland”. De vereniging beschikt niet alleen over doedelzakspelers en drummers, maar ook over Highland dancers. Zij vormen een vast onderdeel van de band en gaan mee naar elk optreden.
Kennismaken met doedelzak spelen en de Schotse snaredrum
Er wordt niet alleen opgetreden door de pipeband, bezoekers van British Weekend kunnen tussen de optredens door persoonlijk kennismaken met de doedelzak. Een aantal leden van onze pipeband geeft tekst en uitleg over de doedelzak en daarna mogen de mensen het instrument zelf uitproberen. In elk geval proberen om er geluid uit te krijgen. Ditzelfde geldt ook voor de schotse snaredrum. Een aantal drummers zal de techniek laten zien en ook dat mag je als bezoekers uitproberen. Ook worden de traditionele uniformen kilts en jackets etc. tentoongesteld, zodat deze kunnen worden bekeken en er vragen over gesteld worden. En, natuurlijk kun je ondertussen genieten van de muziek van de cd’s van de Music Show Scotland.

The Highland Valley pipes and drums band and dancers is het gehele British Weekend aanwezig en zal dan diverse optredens verzorgen.

Wij zijn superblij dat ze aanwezig zijn tijdens het British Weekend!

LOCATIE

Huis Verwolde
Jonker Emilelaan 4
Laren (Gld.)

OPENINGSTIJDEN

do. 18 mei: van 10:00 tot 18:00 uur
vr. 19 mei:
van 10:00 tot 18:00 uur
za. 20 mei: van 10:00 tot 18:00 uur
zo. 21 mei: van 10:00 tot 18:00 uur

CONTACT

Heerlijckheid Events 
info@heerlijckheidevents.nl
+31 (0)6 – 54 221 888

COPYRIGHT © HEERLIJCKHEID EVENTS