FLANEREN MET SFEER EN MUZIEK

GEEN FAIR

zonder live muziek
Ze horen er inmiddels bij ons familiaire team: Sunny & Chris. Wij zijn dan ook bijzonder in onze nopjes met het feit dat we wederom op de komst van Sunny & Chris van de Akoestische Sfeermakers kunnen rekenen. Wij kennen Sunny & Chris al van onze andere fairs en dat was een daverend succes. En nu zijn ze er weer drie dagen bij!
Vanaf het begin mag je rekenen op gezelligheid en heerlijke akoestische livemuziek, waarbij Sunny en Chris flaneren over de fair om overal even stil te staan. Sunny & Chris beschikken over een uitgebreid allround repertoire en passen zich als een kameleon aan de sfeer van het evenement, reken dus maar op muzikale gezelligheid en geniet!

LOCATIE

Huis Verwolde
Jonker Emilelaan 4
Laren (Gld.)

OPENINGSTIJDEN

do. 18 mei: van 10:00 tot 18:00 uur
vr. 19 mei:
van 10:00 tot 18:00 uur
za. 20 mei: van 10:00 tot 18:00 uur
zo. 21 mei: van 10:00 tot 18:00 uur

CONTACT

Heerlijckheid Events 
info@heerlijckheidevents.nl
+31 (0)6 – 54 221 888

COPYRIGHT © HEERLIJCKHEID EVENTS