SCHAAPJES OP HET DROGE

SCHAAPSHERDER

Mieke boode
Mieke leeft voor en van de natuur en vertelt als schaapsherder van haar kudde graag over de training van honden, het fokken van de schapen en honden en het werk van de schaapskudde in de natuur. Zoals ze zelf enthousiast vertelt: ‘een leven van meestromen met de bewegingen en het ritme van de jaargetijden’.
De kudde van Mieke bestaat uit het Drentse heideschaap, het oudste Nederlandse landbouwhuisdier. Mieke is elke dag tijdens British Weekend zelf aanwezig met haar schapen en border collies en zal tijdens een wandeling over de fair alle tijd hebben voor een praatje. Daarnaast geeft ze elke dag een paar keer een demonstratie schapen drijven in de demoring, waarbij ze uitlegt wat haar werk als schaapsherder inhoudt, hoe ze werkt met de kudde en hoe ze communiceert met haar honden.

LOCATIE

Huis Verwolde
Jonker Emilelaan 4
Laren (Gld.)

OPENINGSTIJDEN

do. 18 mei: van 10:00 tot 18:00 uur
vr. 19 mei:
van 10:00 tot 18:00 uur
za. 20 mei: van 10:00 tot 18:00 uur
zo. 21 mei: van 10:00 tot 18:00 uur

CONTACT

Heerlijckheid Events 
info@heerlijckheidevents.nl
+31 (0)6 – 54 221 888

COPYRIGHT © HEERLIJCKHEID EVENTS