WERKEN MET ROOFVOGELS

ROOFVOGELS

demonstraties
Valkenvlucht verzorgt hun vogels met veel liefde en beschouwt het als een voorrecht om met deze vogels te kunnen en mogen werken. De passie en liefde voor de vogels draagt dan ook bij aan de kwaliteit van de demonstraties.
Rob en Petra Poliste zijn sinds 2005 begonnen met het houden van roofvogels en uilen. Zij verzorgen de vogels met veel liefde en beschouwen het als een voorrecht om met deze vogels te kunnen en mogen werken. Op dit moment zijn ze in het trotse bezit van 19 vogels waaronder; valken, buizerds, uilen een Falkland caracara, Zwarte Gier, Havik en een Amerikaanse zeearend. De vogels vliegen los tijdens de demonstratie. Vooraf worden de vogels voorgesteld en enkele vogels landen bij het publiek op de handschoen, er kan een valk een loer gedraaid worden en nog veel meer. Rob vertelt graag enthousiast over zijn vogels en legt graag uit hoe hij met ze werkt en traint en waarom hij zoveel passie heeft voor zijn vak. Een supermooie demonstratie en show voor jong en oud!
Na afloop van de demonstratie kun je eventueel met een uil of roofvogel op de handschoen en hier mag uiteraard een foto van gemaakt worden.

De demonstraties met de roofvogels vinden elke dag plaats tijdens British Weekend in de demoring.

LOCATIE

Huis Verwolde
Jonker Emilelaan 4
Laren (Gld.)

OPENINGSTIJDEN

do. 18 mei: van 10:00 tot 18:00 uur
vr. 19 mei:
van 10:00 tot 18:00 uur
za. 20 mei: van 10:00 tot 18:00 uur
zo. 21 mei: van 10:00 tot 18:00 uur

CONTACT

Heerlijckheid Events 
info@heerlijckheidevents.nl
+31 (0)6 – 54 221 888

COPYRIGHT © HEERLIJCKHEID EVENTS