JACHTHONDENTRAINING

JACHTHONDEN

TRAININGEN
Bij de jachthondentraining is het van belang door zo vroeg mogelijk met je hond mee te beginnen. Hiervoor is een speciaal daarop aangepaste puppytraining. Daarna kunnen de honden de Jonge hond, C, B en A certificaten halen, die zich richten op het wedstrijdprogramma van de KNJV, waaronder ook de MAP, meervoudige apporteerproeven. In principe kunnen alle jachthondenrassen en kruisingen deelnemen aan de jachttraining, echter, kruisingen mogen niet aan alle officiele wedstrijden meedoen.
Jachthondentrainingen zijn bijzonder leerzaam, waarbij zowel de eigenaar als hond hun band verstevingen en erg veel plezier beleven aan de training.
Tijdens British Weekend geeft Petra Knook van Jachthondenschool Konsequent in Lochem op vrijdag 8 september twee keer een leuke demo en training met puppy’s maar ook honden die al vergevorderd zijn in de jachthondentraining, voor het A certificaat.

LOCATIE

Huis Verwolde
Jonker Emilelaan 4
Laren (Gld.)

OPENINGSTIJDEN

do. 18 mei: van 10:00 tot 18:00 uur
vr. 19 mei:
van 10:00 tot 18:00 uur
za. 20 mei: van 10:00 tot 18:00 uur
zo. 21 mei: van 10:00 tot 18:00 uur

CONTACT

Heerlijckheid Events 
info@heerlijckheidevents.nl
+31 (0)6 – 54 221 888

COPYRIGHT © HEERLIJCKHEID EVENTS